Språk

Norwegian

Nyhetsbrev

Facebook

Om Gripservice.no

Hvor:

Gripservice.no holder til i Oslo, men vi opererer med flere fjernlagre i Oslo, Bærum, Drammen, Lillehammer og Moss. Gripservice.no har som mål å ekspandere også til andre steder i landet.

Innlevering av leieutstyr skjer hos Turbo-Service as, Solvikveien 12, 1363 Høvik,

åpent mandag til Torsdag 08-16, fredager stengt fra 14:30

Gripservice.no ble til på bakgrunn av et samarbeid med den gang Norsk Filmstudio AS, i dag Storyline studios.

Gripservice.no ble stiftet av Espen Zubi.

 

Historien om Espen Zubi:

Espen Zubi kommer opprinnelig fra Majorstuen i Oslo, og gikk på Majorstuen skole, til han flyttet med familien til Høvik i Bærum i 1980.

Han er født i 1971, er utdannet innen automasjon/industri, samt bilmekanikk og bilelektro. Han vokste opp i en familiebedrift innen verksteddrift og har selv bakgrunn fra bilbransjen, med fagbrev som reperatør av lette kjøretøy, det vil si bilmekaniker og bilelektriker. Han avtjente førstegangstjenesten i Hæren på Sessvollmoen, Hvalsmoen i Hønefoss, og Terningmoen i Elverum, og var i siste del va tjenesten ansvarlig for maskinellt utstyr i et maskinlag.

Da han vendte tilbake til bilbransjen, jobbet han i familiebedriften, før han begynte hos Toyota, og utmerket seg der tidlig, ved å vinne en av de høyeste utmerkelsene etter et internt Norgesmesterskap.

Espen Zubi ble tilbudt å være med på, stiftelsen av en ny Toyota avdeling i Asker, og tok utfordringen. Etter åpningen og en stunds drift vokste han fra dette, og valgte å ta en etterlengtet studiekompetanse. Planen hans var å jobbe med film og TV. Målrettet kom han i kontakt med en sjefsfotograf fra NRK - U, som penset han inn mot Gripyrket.

Etter en kort stund som læregutt, ble han fort lagt merke til, med hans tekniske forståelse og erfaring, og ble tilbudt fagsjefroller av Norsk Filmstudio as, og gjorde sin første spillefilm som fagsjef i 1996. 

Kort tid etter ble han den første som kjøpte inn egen lastebil med en amerikansk dolly, og en komplett grippakke.

Noen år senere valgte han å ta en pause fra bransjen, og jobbet han først med salg for en katalog.

Deretter skiftet han jobb, og ble en del av et promotionteam i en storbydekkende radiostasjon, og ble til slutt promotionsjef der, før hans veier førte han til opprettelse av et eventselskap. Han valgte så å ta et år på helikopterskole i Sandefjord, før han vendte tilbake til promotionyrket, men da som promotionmanager i Warner Bros.

Med et unntak som daglig leder etter ett år som promotionmanager i Warner Bros. i et annet event og promotionselskap, stiftet han Norges største salgsavdeling for småmaskiner på Fornebu, før han solgte bedriften, og vendte hjem til filmbransjen etter påtrykk fra kolleger i bransjen. Han kom da tilbake til bransjen 9 år etter at han forlot den. Da var tiden og veien kort for stiftelsen av Gripservice.no, som i dag er desidert størst innen Grip  her i landet. I kjølvannet av Gripservice.no har det dukket opp flere andre selskaper innen Filmbransjen hvor han i dag er involvert.

Han har hittill bidratt i utallige reklamefilmer, musikkvideoer, mange spillefilmer og dramaserier.

Homeoffice og Postadresse:

Gripservice.no

Skogfaret 6b,

0382 Oslo

Norway

 

Tlf: (+47) 92 62 81 88

Org.: 876136562 MVA

Bank: 5010.07.15667

e-post: zubi@gripservice.no